CCP ™ software za usporedbu vodiča od sada je dostupan online

Elektro Merkur i CTC Global sa zadovoljstvom objavljuju da je  softver za usporedbu vodiča (CCP ™) sada dostupan na mreži na stranici ccp.ctcglobal.com

Nova verzija na webu ima sve značajke kao i verzija programa u Excelu, koja je zamijenjena i više neće biti podržana. Nova verzija osmišljena je kako bi bila jednostavnija za upotrebu, a ima i neke nove značajke. CCP on-line olakšat će i ubrzati njegovo ažuriranje novim “wire” datotekama i drugim podacima. Korisnici će uvijek znati da imaju najnoviju verziju svaki put kada se prijave. CCP je također kompatibilan s dlanovnicima.

Svi podaci potrebni za izračune unose se na jednu stranicu. ACCC®-vodiči se automatski odabiru na temelju odabranog “baznog” vodiča. Neka polja se automatski unose na temelju ranijih unosa ili spremljenih korisničkih postavki. Na primjer, zemljopisna širina se unosi iz web-aplikacije na temelju lokacije projekta i konverzija valuta ostvaruje se putem podataka web-aplikacije u stvarnom vremenu. Korisnik može uređivati ​​većinu ulaznih podataka, uključujući zadane i automatski odabrane podatke. Registrirani korisnici mogu pohraniti više projekata, mijenjati ih i spremiti ih kao nove projekte ili već postojeće projekte.

CCP usporedba prikazuje se na zasebnoj stranici. Često mijenjani ulazni parametri koji se koristi za detaljnije analize prikladno su prikazani na istoj stranici kako bi se smanjilo prebacivanje između stranica. Registrirani korisnici mogu izvoziti izvještaje  u PDF i Excel datotekama.

Prijava za korištenje CCP zahtijeva samo valjanu adresu e-pošte i lozinku. Korisnici također mogu koristiti CCP kao gosti, međutim, značajke spremanja i izvoza dostupne su samo registriranim korisnicima.

Hvala vam što koristite  CCP. Pozdravljamo vaše povratne informacije. Za tehničku podršku, molimo kontaktirajte ccphelp@ctcglobal.com ili elektromerkur@elektromerkur.hr